> Wil jij een Vogel-Vrij vogel?

Vogel-Vrij vogels

De expositie van Project Vogel-Vrij in het CBK-Rensenpark loopt ten einde. De duizenden vogels hebben duizenden mensen voorbij zien trekken. Ze hebben met groot genoegen gekeken hoe iedere bezoeker anders naar hen keek. De beleving van verbazing van de één en verwondering van de ander tot aan ‘de jacht naar de eigen creatie’ gaf af en toe een angstige blik en altijd een brede glimlach bij de medewerkers en vrijwilligers van het CBK.

Het is erg mooi om alle reacties te lezen. Het is bijzonder te ervaren dat mensen vooral blij en soms ook geëmotioneerd reageren op de installatie en vooral fijn dat velen het verhaal van Vogel-Vrij begrijpen.
Momenteel werk ik er aan om project Vogel-Vrij door te laten vliegen zodat ook andere mensen van de installatie kunnen genieten en het verhaal van het leven en onze vrijheid ook anderen kan inspireren. Heb je suggesties of interesse om de installatie te laten zien laat het me weten.

Om het project in het CBK-Rensenpark af te ronden en te voldoen aan alle afspraken omtrent het ophalen van vogels, is hieronder te lezen wanneer je een vogel kunt halen.

ZATERDAG 18 SEPTEMBER tussen 13 en 17 uur:

a. Iedereen die zelf een vogel heeft geboetseerd, krijgt dan de mogelijkheid om deze te komen halen voor €1,- per stuk*.

Let wel: De vogels ‘staan’ in de expositie en worden op jouw aanwijzen door vrijwilligers uit de expositie gehaald.


b. Iedereen die klei heeft gesponsord, kan de beloofde vogel(s) ophalen.Meld je voor deze dag aan door je in te schrijven op datumprikker via deze link: https://datumprikker.nl/p4x6pj8wkm98wx3k


ZONDAG 19 SEPTEMBER 11-15 uur:

Iedereen die graag een of meerdere vogels van My uit de installatie in bezit wil krijgen kan deze ter plekke kopen. 

Vogels geboetseerd door Myrte van Dijk zijn te koop* voor € 10,- per stuk
Vogels gemaakt door anderen kosten € 1,- per stuk.

Er staan tafels met vogels klaar waar uit gekozen kan worden.
Aanmelden voor zondag is niet nodig.


  • Voor beide dagen geldt:
    Afrekenen kan contant / via mobiele telefoon / QR-code