> Wil jij een Vogel-Vrij vogel?

Vogel-Vrij vogels

INTERESSE IN EEN VOGEL?
De expositie van Project Vogel-Vrij in het CBK-Rensenpark is afgelopen. De duizenden vogels hebben duizenden mensen voorbij zien trekken. Ze rusten nu even uit, maar vliegen verder naar Duitsland en weer terug naar Nederland, om veel meer mensen te kunnen inspireren en raken.

Bekijk hier de introductiefilm van de tentoonstelling in het CBK-Rensenpark.

Het is erg mooi om alle reacties te lezen en dat gun ik nog vele anderen. Het is bijzonder te ervaren dat mensen vooral blij en soms ook geëmotioneerd reageren op de installatie en vooral fijn dat velen het verhaal van Vogel-Vrij begrijpen.
In ieder geval vliegt project Vogel-Vrij verder naar Klooster Ter Apel in 2023 zodat jong en oud kan ervaren hoe het is een vogel te boetseren, van de installatie kunnen genieten en het verhaal van het leven en onze vrijheid kunnen ervaren. Wil je de installatie en daarmee het verhaal van Vogel-Vrij op jouw lokatie laten zien laat het me weten.

GEEF EEN VOGEL-VRIJ VOGEL
De vogel staat symbool voor vrijheid, dat is wat ik iedereen gun en waar we zuinig op moeten zijn.
Het ontplooien van jezelf in vrijheid, we zijn allemaal uniek en dat maakt ons mooi. Vrij zijn om je talenten en mogelijkheden te ontdekken en bewust te zijn wat je allemaal met je handen kunt maken.
Een Vogel-Vrij vogel geboetseerd door Myrte van Dijk is te koop voor € 15,- per stuk (excl. verzendkosten)
Het is ook mogelijk een kleine installatie Vogel-Vrij kopjes en staartjes voor aan de muur te kopen.
Voor meer informatie stuur een mail.